Recomandă

Recomandări din partea firmelor cu care am colaborat și din partea beneficiarilor serviciilor noastre.

Recomandare Euro Tyres Manufacturing

Euro Tyres Manufacturing

Recomandare Strabag

Recomandare Strabag

Recomandare G&G Production

Recomandare G&G Production

Societatea de Construcții în Transporturi

CFDP – Petroșani

Mai jos puteți citi impresii de la clienți care au beneficiat de serviciile noastre de cadastru, topografie și intabulare.
Sunteți unul din clienții noștri? Lăsați o recomandare sau părerea dumneavoastră.

Vă rugăm să lăsați o recenzie:

 
 
 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.167.62.170.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
30 entries.
Marina Olaru Marina Olaru from Drobeta Turnu Severin wrote on 10 februarie 2018 at 18:39:
Am avut deosebita placere de a colabora pentru efectuarea unor lucrari cadastrale cu echipa formata din dl. ing. Minea si dna.Minea si au dat dovada de profesionalism, parolism si promtitudine. De asemenea mi-au oferit consultanta, recomandari, calitate si rapiditate in executarea lucrarilor si intocmirea documentatiilor. Ii recomand cu cea mai mare incredere.
Mogos Stefan Mogos Stefan from Bucureşti wrote on 12 noiembrie 2017 at 17:03:
O echipă de profesioniști care manifestă pasiune în tot ce fac pentru a finaliza promt și corect documentele necesare. Nu ezitați să apelați la ei dacă aveți nevoie de lucrări cadastrale. Personal am fost foarte mulțumit de promtitudinea manifestată pentru demararea lucrării respectiv chiar de a doua zi de la primul telefon apoi am ținut o legatura permanentă pentru finalizarea dosarului Recomand cu încredere
sc ASPLAN srl sc ASPLAN srl from Targu-Jiu wrote on 25 octombrie 2017 at 12:05:
Colaborarea cu domnul și doamna Minea este o fericită îmbinare între muncă și conversație! Am avut de curând plăcerea să lucrăm împreună în cadrul unui proiect și să beneficiez de calitatea serviciilor topografice oferite cu profesionalism și promtitudine, precum și de prezența plăcută și relaxantă a doi Oameni frumoși. Las acest comentariu împreuna cu un mare MULȚUMESC, urări de bine și speranța că vom mai colabora în curând! Alina Ștefan
Vali Vali from București wrote on 24 octombrie 2017 at 14:05:
Datorită faptului că ne cunoaștem de câțiva ani buni, am apelat la d-ul Minea pentru rezolvarea unei intabulări în județ. Împreună cu soția au dat dovadă de înalt profesionalism, rezolvând cu celeritate această lucrare. Prin urmare, îi recomand cu cea mai mare încredere!
Craciunescu Elvis Florin Craciunescu Elvis Florin from Crainici wrote on 24 octombrie 2017 at 8:23:
Recomand cu toata increderea,pe domnul ing.Minea,pentru lucrarile cadastrale de cea mai buna calitate si un caracter deosebit!!!
MARCULESCU DUMITRU MARCULESCU DUMITRU wrote on 25 noiembrie 2016 at 9:12:
Multumesc pentru lucrarile cadastrale de buna calitate! Cu stima! Ing. D. Marculescu
lavinia stefan lavinia stefan wrote on 16 noiembrie 2016 at 12:04:
Am lucrat cu Dl Minea pentru un cadastru de apartament in Drobeta. A fost o experienta foarte placuta si un serviciu de calitate. A dat dovada de promptitudine, sprijin si ne-a ajutat cu toate indicatiile necesare pentru a rezolva totul fara a pierde timpul. Il recomand cu incredere pe Dl Minea.
Adrian Picu-Vulpasin Adrian Picu-Vulpasin wrote on 8 august 2016 at 19:53:
Il recomand cu toata increderea pe domnul Minea Ilariu; mi-a castigat increderea de la prima intalnire. O persoana care a dat dovada de promptitudine, corectitudine, intr-un cuvant : profesionalism!
SC PRIMUS CONSTRUCT SA SC PRIMUS CONSTRUCT SA wrote on 27 noiembrie 2015 at 10:45:
Firma noastra apreciaza in mod deosebit calitatea si promtitudinea cu care au fost intocmite lucrarile cadastrale solicitate.Aceste considerente dar si pretul practicat va recomanda cu toata increderea pe piata Jud.Mehedinti si nu numai.
Andrei Nicoleta Andrei Nicoleta wrote on 26 noiembrie 2015 at 21:29:
Am apelat la firma de cadastru a domnului Minea ,la recomandarea unei prietene,care imi vorbise la superlativ despre serviciile de care beneficiase.I-am dat dreptate din primul moment, in care am intrat in biroul firmei .Sotii Minea creeaza o atmosfera ,pe care ai dori sa o intalnesti oriunde ai nevoie de servicii(placuta ,relaxanta ,discreta de foarte mult bun simt).Apelati la dansii si-mi veti da dreptate.